4 dana u Slavoniji

1. DAN

Dolazak u Vukovar zavisi o uvjetima putovanja. Smještaj  u hotel i obilazak kulturoloških lokacija u gradu: Dvorac Eltz, Crkve Sv. Filipa i Jakova, poznatog  Vodotornja i Muzeja Vučedolske kulture. Nakon obilaska večera po izboru: u restoranu ili hotelu.

2. DAN

Doručak u hotelu i obilazak Grada heroja po mjestima prve crte bojišnice gdje su male grupe hrabrih dragovoljaca zaustavile u to vrijeme treću svjetsku silu, Jugoslavensku armiju, koja je od ovog grada ipak na kraju napravila Staljingrad 1990-tih.

Nakon obilaska poznatih bojišta sa preživjelim braniteljima ručak u starom poznatom restoranu Tri vrške na samom Dunavu. Nakon ručka slijedi obilazak Memorijalnog groblja žrtvama u Domovinskom ratu, posjet masovnoj grobnici Ovčara, spomen domu Ovčara, spomen domu Hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti i bolnici Vukovar na koju je dnevno padalo više stotina raznih projektila. Povratak u hotel na večeru ili po izboru.

Slavonija je najravnija Hrvatska regija sa okom nepreglednim ravnicama, sa jako puno vinograda i podzemnih vinskih podruma namijenjenih ugodnom društvu te nezaboravnim trenucima uz dobru slavonsku hranu, rakiju, vino i tamburaše.

Slavonski gradovi: najstariji europski grad Vinkovci, grad heroj Vukovar, podrum grad Ilok, Osijek i Đakovo.

3. DAN

Doručak u hotelu i putovanje prema obližnjem gradu Iloku na samoj granici sa Srbijom i obilazak poznatih iločkih povijesnih lokaliteta i vinskih podruma te ručak u jednom takvom. Nakon ručka slijedi putovanje prema najstarijem europskom gradu Vinkovcima te obilazak grada i povratak u Grad heroja u hotel.

4. DAN

Doručak u hotelu i odjava te transport do unaprijed dogovorenog mjesta.

Rezervirajte vaše putovanje već danas…

  Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.

  Cijena uključuje:

  • smještaj (3 polupansiona)
  • 3 doručka
  • jamčevinu
  • zakonom propisani PDV
  • troškove organizacije putovanja

  Cijena ne uključuje:

  • prijevoz
  • obroke (osim doručka)
  • osobnu potrošnju
  • putno osiguranje

  NAPOMENA:

  Umjesto trećeg dana po izboru se može organizirati obilazak grada Osijeka sa posjetom poznatim ravnicama Baranje u kojoj je smješten i park prirode Kopački rit sa mnogo životinjskog i biljnog svijeta.

  Moguće je organizirati preuzimanje rent-a-car vozila na bilo kojoj lokaciji koja odgovara putnicima ili potrebama grupe. Moguće je ugovoriti rent-a-car osobnog vozila, kombija (9 sjedala) i mini busa.