Foto safari na Velebitu

Razgled NP Sjeverni Velebit – Premužiševa staza koja prolazi kroz najljepše dijelove Sj.Velebita,  Velebitski botanički vrt gdje se mogu vidjeti endemi, hrvatska sibireja i poznata velebitska degenija, Krasno – svetište i crkva Majke Božije Krasnarske.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od 1 – 3 dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni  aranžman obuhvaća fotografiranje na području NP Sjeverni Velebit, smještaj u mjestu Krasno te razgled mjesta i svetišta u neposrednoj blizini. Aranžman se može realizirati za grupe od 5 – 20 osoba. Smještaj u pansionu ili privatnom smještaju, dok je prijevoz u vlastitom aranžmanu ili našoj organizaciji. Stručno vođenje osigurano na engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima.

Obavezna oprema svakog sudionika ovog programa je digitalni fotoaparat.

Na samom početku gosti će dobiti  knjižice u kojima su detaljno objašnjeni njihovi zadaci, poslušati će edukativno predavanje stručnih predavača u Upravi Nacionalnog parka S.Velebit. Nakon dolaska na teren  cilj je pronaći i fotografirati što više zadanih biljnih vrsta u prirodi. Krenuti ćemo kroz divljinu Premužićevom stazom koja se kvalitetom gradnje i uklopljenosti u prirodni okoliš smatra remek djelom graditeljstva.

Fotografije se na kraju dana predaju stručnim vodičima koji će proglasiti pobjednike. Posjetitelj sa najviše odrađenih zadataka te posjetitelj sa najljepšom fotografijom za nagradu osvajaju večeru u restoranu sa domaćim specijalitetima. Program možemo prilagoditi svim dobnim skupinama.

Rezervirajte vaše putovanje već danas…

    Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pohranu i rukovanje vašim podacima na ovoj web stranici.