Etno Art Travel je receptivna DCM turistička i putnička agencija za Središnju Hrvatsku (Destination Management Company).

Neslužbeno, i van svake definicije Etno Art Travel je ideja, ljudi, mjesto u srcu Međimurja gdje se iz ljubavi prema putovanju stvara prilike drugima da putuju.

Etno Art Travel je obiteljska agencija koju  vode Tanja i Marijan Martinjaš. Od njenog rođenja do odrasle dobi doživjeli su mnogo izazova, a još više lijepih iskustava, puno koraka naprijed, pregršt dragih ljudi, projekata i sjećanja te troje predivne djece Lea, Jan i Fran, koji danas i sami sudjeluju u kreiranju Etno Art priče.

Gdje smo i što radimo?

Smješteni smo u Lopatincu pokraj Čakovca – u Srcu Međimurske županije na koju su naše usluge i turistički aranžmani primarno orijentirani. Osim po Međimurju i Središnjoj Hrvatskoj, s nama možeš putovati po cijeloj Hrvatskoj i doživjeti ljepotu raznolikosti naše male, a u svakom pogledu bogate zemlje. Voliš putovati po svijetu? Javi nam se jer volimo i mi, a znamo i kako to putovanje učiniti nezaboravnim iskustvom!

Ponosni smo nositelji certifikata specijalista za eno-gstro i botanički turizam koje promoviramo kroz velik broj zabavnih tematskih tura. Uz ove oblike turizma naša ljubav i stručnost stvorili su bogatu ponudu tura na temu kulturnog i etno turizma koje će probuditi znatiželju i zabaviti te kao putovanje kroz vrijeme! Sigurni smo da ćeš u našoj ponudi lifestyle turizma; unutar palete kreativnih ili umjetničkih tura te wellness paketa, pronaći neku koja savršeno odgovara tvom životnom stilu!

Ako želite samo najbolje za svoj posao, prepustite nama organizaciju konferencija, poslovnih skupova i team building programa! Najbolji smo u tome! Naša ponuda MICE usluga je obuhvatna, pronađite nešto za sebe. Naše usluge u području gastronomije fokusirane su na Međimurje gdje ti možemo ponuditi kulinarske radionice, catering, restoran, enogastro ture i razglede, posjete vinskim cestama i drugim sadržajima na temu gastronomije. 

Osim putovanja Hrvatskoj i svijetu …

Što još možemo učiniti za tebe?

Uz organizaciju turističkih aranžmana, kroz dugogodišnje iskustvo postali smo stručni i prepoznati u pružanju niza drugih usluga u području turizma i gastronomije.

Razgled grada s vodičem, rezervacija smještaja ili najam prijevoza u Hrvatskoj? Ovdje smo za tebe što god zatrebaš na svom putovanju! Pogledaj paletu naših Turističkih usluga.

Javi nam se 🙂

Naša vizija?

Cilj nam je kroz ponudu suvremenih, kvalitetnih, zanimljivih inovativnih turističkih programa obogatiti ponudu turizma primarno u Međimurju i Središnjoj Hrvatskoj, ali i u drugim regijama Hrvatske.

Dugogodišnjim iskustvom i radom u turizmu, poznavanjem svakog kutka odabrane destinacije jamčimo ti odličan odmor i nezaboravne trenutke! Radimo po mjeri klijenta te se u potpunosti posvećujemo svakom klijentu posebno i brinemo o svakom tebi važnom detalju. Naša vizija je tvoje potrebe i želje sublimirati u iskustvo putovanja o kojem ćeš sa zadovoljstvom pričati drugima!

Kontaktirajte nas